Profesjonalna krajalnica żywności 210 p służy do krojenia zarówno miękkich jak i twardych produktów na plastry o maksymalnej grubości do 16 mm. Krajalnicę wykonano z materiałów zapewniających utrzymanie najwyższych standardów czystości. Elementy mające kontakt z żywnością wykonano ze stali nierdzewnej, natomiast nóż — ze stali chromowanej. Krojenie odbywa się grawitacyjnie, bez potrzeby dociskania żywności. W krajalnicy 210 p można kroić żywność do samego końca bez pozostawiania resztek dzięki zastosowaniu płytki dociskowej. Po każdym użyciu krajalnicę należy dokładnie wyczyścić z resztek żywności. Demontowanie poszczególnych części jest proste i nie wymaga używania narzędzi.
Krajalnica do wędlin 210p CE standard
| Grubość cięcia: 0-16 mm |
| średnica noża: 25 cm |
| Wymiary całkowite: 57x45.5x45 cm |
| Moc: 0.15 kW |
| Waga: 23 kg |
| Zasilanie: 230 V |
| Klasa bezpieczeństwa: IP 33 |
| Wymiary stołu podawczego: 22x20 mm |
| Max. wielkość krojonego produktu: 24x20. wys. 14 mm |


