Lada Amaretto jest doskonała do przechowywania i ekspozycji wyrobów cukierniczych. Lada doskonale nadaje się do zabudowy oraz łączenia w ciągi.. Posiada budowę drewnianą, wszystkie szyby zespolone, proste, półki szklane, podświetlane, regulowane. Wyposażona jest w wewnętrzny agregat chłodniczy z chłodzeniem dynamicznym. Dodatkowo jwyposażona jest w regulację wilgotności (Higrostat) oraz automatyczne odparowanie skroplin. Możliwość zamontowania nawilżacza ultradźwiękowego, zastosowania oświetlenia LED. Urządznie występuje w wersjach: neutralna, grzewcza, pod agregat zewnętrzny, do zabudowy.
Amaretto
Higrometr (obniżanie wilgotności) |
automatyczne odparowanie skroplin |
uchylne) |
przesuwne (z wyjątkiem AM 60 – drzwi szklane |
Tylne drzwi zespolone |
Oświetlenie żółte |
NE) lub ze stali nierdzewnej (GR) |
3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH |
srebrne lub czarne |
Profile złote |
srebrnym lub czarnym) |
Szyby boczne i przednia zespolone z sitodrukiem (złotym |
obudowa drewniana |
grzewcza (GR) i neutralna (NE) |
3 wersje: chłodnicza (CH) |
Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo |
Górny blat przeszklony |
Podświetlony front |
łączenie w ciągi |
Do zabudowy (DZ) |
Termometr w lampie |
Blat ze stali nierdzewnej |
Szkło przednie zabezpieczone łańcuszkiem |
Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem AM 60) |
kółka |
oświetlenie LED |
Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ) |
Wersja na czekoladę i praliny |