ARUBA służy do przechowywania i prezentacji lodów i gór lodowych. Jest to bardzo funkcjonalny dyspenser, który sprawdzi się w każdym lokalu gastronomicznym posiadającym w ofercie lody gałkowe. Przestrzeń ekspozycyjna wykonana została z trwałej blachy nierdzewnej i przygotowywana pod przechowywanie lodów w pojemnikach VGN. Dystybutor do lodów IGLOO jest prosty w eksploatacji, dzięki systemowi teleskopowego podnoszenia szyby frontowej, ułatwiającej wkładanie pojemników i mycie szyby frontowej. Urządzenie ma bardzo klasyczny i elegancki wygląd ze względu na wykorzystanie obudowy drewnianej – możliwość wyboru z wzornika IGLOO. Aruba występuje w dwóch wersjach: mniejsza pomieści 14 smaków lodów, większa aż 28.
Aruba
elektroniczny regulator temperatu |
automatyczne odparowanie kondensatu |
odszranianie automatyczne |
nóżki służące do wypozomowania urządzenia |
lampa ze świetlówką LED |
roleta ręczna |
nawiew cieplego powietrza na szybę frontową |
teleskopowy system podnoszenia giętej szyby frontowej |
przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej profile aluminiowe anodowane na kolor srebrny lub złoty |
obudowa drewniana-możliwośc wyboru koloru |
izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
chłodzenie dynamiczne |
pojemni VGN ze stali nierdzewne |
przewód rejestratora temperatury |
światłowodowe zmiennobarwne podświetlenie panelu frontowego |
świetlówka tradycyjna |
płuczka do gałkownicy z układem przepływowym |
płuczka do gałkownicy |
ządzenie przystosowane pod zabudowę indywidualną |