Amaretto

Lada Amaretto jest doskonała do przechowywania i ekspozycji wyrobów cukierniczych. Lada doskonale nadaje się do zabudowy oraz łączenia w ciągi.. Posiada budowę drewnianą, wszystkie szyby zespolone, proste, półki szklane, podświetlane, regulowane. Wyposażona jest w wewnętrzny agregat chłodniczy z chłodzeniem dynamicznym. Dodatkowo jwyposażona jest w regulację wilgotności (Higrostat) oraz automatyczne odparowanie skroplin. Możliwość zamontowania nawilżacza ultradźwiękowego, zastosowania oświetlenia LED. Urządznie występuje w wersjach: neutralna, grzewcza, pod agregat zewnętrzny, do zabudowy.

W standardzie
Higrometr (obniżanie wilgotności)
automatyczne odparowanie skroplin
uchylne)
przesuwne (z wyjątkiem AM 60 – drzwi szklane
Tylne drzwi zespolone
Oświetlenie żółte
NE) lub ze stali nierdzewnej (GR)
3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH
srebrne lub czarne
Profile złote
srebrnym lub czarnym)
Szyby boczne i przednia zespolone z sitodrukiem (złotym
obudowa drewniana
grzewcza (GR) i neutralna (NE)
3 wersje: chłodnicza (CH)
Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
Opcje
Górny blat przeszklony
Podświetlony front
łączenie w ciągi
Do zabudowy (DZ)
Termometr w lampie
Blat ze stali nierdzewnej
Szkło przednie zabezpieczone łańcuszkiem
Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem AM 60)
kółka
oświetlenie LED
Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ)
Wersja na czekoladę i praliny