Capri

Lada cukiernicza Capri jest dostępna w trzech wersjach, chłodniczej, grzewczej oraz neutralne. W wersji chłodniczej wyposażona jest w agregat wewnętrzny z chłodzeniem dynamicznym. Urządzenie nadaje się do zabudowy i jest przygotowane do łączenia w ciągi. Konstrukcja lady wykonana jest z blachy malowanej proszkowo, posiada szyby przednie i boczne hartowane, proste. Tacki ekspozycyjne, blat roboczy wykonany ze stali nierdzewnej dodaktowo podświetlone w celu polepszenia ekspozycji oraz przesłonki nocne. Lada wyposażona w automatyczne odparowanie skroplin. Zakres temp. wnętrza dla wersji chłodniczej od +2°C do +8°C a w wersji grzewczej od +40°C do +90°C.

W standardzie
automatyczne odparowanie skroplin
Chłodzenie wymuszone
Gniazdko pod blatem roboczym
Przesłony nocne z pleksy
Oświetlenie żółte
Ekspozycja podświetlona
Tacki ekspozycyjne i blat roboczy ze stali nierdzewnej
proste
Szyby boczne i przednie hartowane
Wersja do zabudowy (DZ)
Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
neutralna (NE)
grzewcza (GR)
3 wersje: chłodnicza (CH)
Opcje
Tacki piekarnicze
Ruszt na pieczywo z tacką na okruchy
Tacka 2 stopniowa
Przegroda z pleksy
Półka szklana
łączenie w ciągi
kółka
oświetlenie LED
Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ)**
Wersja na czekoladę i pralin
boki z MDF
podświetlony LED
Obudowa MODERN (MOD) – front z płyty SIBU
Obudowa RETRO (RET) – front i boki frezowane (malowanie tylko w RAL)
Obudowa CLASSIC (CLA) – front i boki proste (malowanie w RAL lub bejcą)
Blat granit
Półka dla klienta z rurek chrom (3 szt)
Bumper ze stali nierdzewnej
Lampy grzewcze dla wersji grzewczej
Półka przesuwna na wagę