Syfon isi cream profi whip plus 0,5l oraz 1,0l

  • idealne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu
  • niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej
  • uwydatnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów typu Espumas, zup i innych
  • proste w obsłudze oraz niezawodne
  • możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany oraz sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni
  • należy używać tylko nabojów firmy ISI; używanie innych nabojów powoduje utratę gwarancji
  • głowica wykonana ze stali nierdzewnej
  • sposób użycia: wlać 0,5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany (do ubicia 1 litra należy użyć 2 naboje)
  • pasują naboje CREAM
  • końcówka tulipan w standardzie