Stoły chłodnicze do pizzy

Stoły chłodnicze przeznaczone są do krótkotrwałego przechowywania produktów spożywczych WSTĘPNIE SCHŁODZONYCH. Urządzenie przeznaczone jest do przetrzymywania potraw, produktów w niskich temperaturach pozwalających dłuższe utrzymanie terminu przydatności produktów. Nie używać urządzenia do przechowywania lekarstw lub środków medycznych. Stoły zakwalifikowane są do klasy 4 przepisów ISO 1992. Urządzenia powinny pracować przy temperaturze otoczenia +10°/+30°C i wilgotności powietrza 30/50%. Stoły chłodnicze (-2°C/+8°C) – przechowywanie przez krótki okres czasu świeżej żywności, świeżo przygotowanych potraw , ryb, wyrobów cukierniczych.

Stoły wyposażone są w:
− cyfrowy wyświetlaczł;
− izolacja z pianki poliuretanowej;
− komory lub szuflady w standardzie GN 1/1;
− agregat umieszczony u dołu urządzenia;
− urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej-kwasoodpornej;
− wymuszony obieg powietrza;
− stoły dwudrzwiowe posiadają 2 ruszty z prowadnicami, trzydrzwiowe po 3 ruszty;
− nadstawkę chłodniczą na 6xGN1/4 (h=max100mm) na blacie;